Σκόρδο – πηγές, οφέλη για την υγεία, θρεπτικά συστατικά, χρησιμοποιεί και τα συστατικά στοιχεία τους.

Με την ξεχωριστή του γεύση, το σκόρδο είναι ένα από τα πιο κοινά λαχανικά που χρησιμοποιούνται για μαγειρικές χρήσεις, αν και έχει επίσης μια σειρά από θεραπευτικές χρήσεις. Είναι μέρος του γένους Allium, και είναι στενά συνδεδεμένη με άλλα έντονα αρωματικά λαχανικά όπως τα κρεμμύδια, πράσα, κρεμμύδια και ασκαλώνια, σύμφωνα με. Είναι ένα σημαντικό συστατικό σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο, και έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια, τον εντοπισμό πίσω στην αρχαία Αίγυπτο.

Το σκόρδο έρχεται σε λάμπες, που ονομάζεται κεφάλια, που αποτελούνται από ξεχωριστό σκελίδες. Είναι καλυμμένο kreditupplysning με ένα papery δέρμα που είναι συχνά λευκό χρώμα, αν και υπάρχουν κάποιες ποικιλίες που έχουν μοβ δέρμα.

Παράγεται σε όλο τον κόσμο, με την Κίνα ως η κορυφαία παραγωγός, παρέχοντας έως και 75 τοις εκατό του σκόρδου καταναλώνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο εσωτερικό της χώρας, Καλιφόρνια, είναι η κορυφή σκόρδο παραγωγός, με μικρότερες παρτίδες που παράγονται στο Όρεγκον, Νεβάδα και την Αριζόνα.

Η Λίστα των γνωστών θρεπτικών συστατικών
Σύμφωνα με WHFoods.com:

Το Β-Καροτένιο
Το ασβέστιο
Χολίνη
Χαλκού
Σιδήρου
Η λουτεΐνη
Το μαγνήσιο
Μαγγάνιο
Το παντοθενικό οξύ
Φωσφόρου
Κάλιο
Το σελήνιο
Βιταμίνη Α
Βιταμίνη Β1
Βιταμίνη Β2
Βιταμίνη Β3
Η Βιταμίνη Β6
Βιταμίνη C
Η ζεαξανθίνη
Ψευδάργυρος